Комедиите „Големанов“ и „Етажна гроздова“ разсмиват пловдивчани през януари

„Етажна гроздова“ и „ГОЛЕМАНОВ“ на театър Мелпомена ще се играят под тепетата в първите дни на 2018 година

Авторът на комедията „Етажна гроздова“ Иван Ангелов и режисьорът Тодор Николов успяват да разсмеят публиката с великолепния текст и талантливите режисьорски решения. На прицел е родната действителност – сега и преди. Българският манталитет, историческите колизии, личните драми – всичко се преплита в изключително смехотворни ситуации и остроумен диалог. Към това се прибавя и великолепната игра на неотразимия Антон Радичев, Явор Гигов, Милена Маркова, Невена Бозукова, Евгени Будинов, Стефан Иванов и Веселин Цанев, които обсебват зрителите с умението да ги разсмиват.

Болезнените откровения за това кои и какви сме ние, направени през кривото огледало на смешното, превръщат комедията във великолепна дисекция на нашия живот.

Равносметката след представлението е изцяло в полза на публиката – много смях през сълзи. 

Така в театралния афиш на Пловдив се подрежда още една ведра комедия, при това българска. Тя е безспорен реверанс към зрителите с интелигентния си хумор, талантливата актьорска игра и постигнатия ефект – да се научим да се смеем на собствените си недостатъци.

„Етажна гроздова“ ще се играе на 17.01.2018г от 19:00ч в Дома на културата „Борис Христов“. 

Безапелационният хит „Големанов“ на Ст. Л. Костов, ще има своето поредно представление под тепетата на 20 януари в голямата зала на Дома на културата "Борис Христов" от 19:00 чaса. 

Посланията на тази комедия отдавна са напуснали своето време и днес звучат по-актуално от всякога. Жаждата за власт, стремежът към облагодетелствуване чрез постове, търсенето на лични облаги   в политическите игрички са пречупени през призмата на днешното време във великолепната постановка на театрална формация "Мелпомена".

Всичко това в съчетание с неподражаемия талант на Любо Нейков, Елена Петрова, Силвия Лулчева, Мария Статулова, Стефан Рядков и Красимир Ранков, превръщат комедията в христоматиен пример за талантливо съчетание на драматургия, режисура в лицето на Георги Стоилов и актьорска игра.

За повече информация тел: 0888673600

За автора

Вашият коментар