Комедията „Мъже под чехъл“ гостува отново в Пловдив през март

Пловдивчани ги очаква поредната луда постановка, която трудно бихме сравнили с някоя друга

Комедия по време на избори. Пловдивчани ще напуснат бруталната политическа реалност в страната ни и да се отдадат изцяло на истински театър. Всични ние ще попаднем в ситуация, в която двама съпрузи – бивш и настоящ заживяват с дамата на сърцето си. Ситуация, която сигурно е "една на милион", но на театралната сцена всичко е възможно. Когато става дума за жена в къща – логично доминиращият е женският пол, а мъжкият, неволно и без да се съпротивлява, попада под лапите й.

"Мъже под чехъл" крие, колкото невероятни сцени, толкова и познати сюжети от ежедневието на българина. В тази необичайна весела тройка влизат големите актьори Албена Колева, Тончо Токмакчиев и Кирил Ефремов, които поставят публиката в такова положение, че хората да излизат от залата, защото не могат да сдържат смеха си.

"Радвам се, че има такъв интерес към това представление и се гледа в цялата страна. С много приятна компания съм – Тончо и Кирил Ефремов, защото с тях е приятно да се пътува из България, камо ли да сме на една сцена", сподели жената с чехъла – Албена Колева минути преди поредното представление под тепетата. 

"Мъжете винаги стоят някъде отстрани и слушат жените си. Това е 99,9 процента. Ако говорим сериозно в една връзка трябва да има компромис между мъжа и жената иначе няма как да се получават нещата. В постановката обаче определено жената е доминираща", сподели звездата на филмовия сериал "Под прикритие" – Кирил Ефремов пред камерата на mediacafe.bg.

"Тази комедия в никакъв случай не е битова, тя се играе с настроенията на взаимоотношенията в семейството, естетсвено отношенията свързани с любовта и заетостта на една връзка", каза разсъждавайки Тончо Токмакчиев.

Постановката има доста нестандартен край в сравнение с целия сюжет. Монологът на Кирил Ефремов, след цели два часа смях, дава повод на мъжката част в залата да се замисли колко често прави реверанси към половинките си –

"Не е важно дали сме мъже под чехъл, важното е жените ни да са щастливи".

Хитовата комедия ще се играе на 16.03 в Дома на културата "Борис Христов".

Тримата големи български комици ви очакват.

от Миро Гавран
превод: Александра Ливен
Постановка: Владлен Александров
Сценография: Иван Карев
Участват: Албена Колева, Тончо Токмакчиев, Кирил Ефремов

Билети на билетна каса "МаскАрт" в Дом на културата "Борис Христов"
Телефон: 0894611188

Вижте какво споделиха още тримата актьори пред mediacafe.bg:

Още за "Мъже под чехъл" може да видите ТУК

СНИМКИ от представленията в Пловдив може да видите ТУК

За автора

Вашият коментар