Комедията “Той, тя и още двама-трима” с премиера в Пловдив

Шестима мъже. Шест първи срещи. Шест смъртни случая. Шест експлозии от смях и абсурд…и една невероятно отчаяна жена.

Постановката, чиято предпремиера препълни театралния салон в Стамболийски, идва на Пловдивска сцена на 30 август

Комедията “Той, тя и още двама-трима” на световноизвестния унгарски драматург Жолт Ползгай е една от най-поставяните му пиеси в целия свят. Заглавието е е своеобразен наръчник, за това как една жена трябва да воюва за своето щастие. „Смъртоносният секстет ” Аня Пенчева, Тончо Токмакчиев, Александър Кадиев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев ще ви разкажат живота такъв, какъвто мислите, че не е. Режисьор на представлението е Богдан Петканин, познат на театралната публика с комедиите "Спанак с картофи", "Горката Франция" и "Скакалци".

Пет театрални миниатюри. Пет различни разказа за любовта през погледа на жената. Шест различни съдби, всички от които завършват гибелно за любовта на живота на жената на средна възраст. Жена, която е орисана да изживее живоата си сама, заобиколена от лудия свят, който ни обгръща. Тя е такава каквато е – грижовна, добра, раздаваща се, малко луда, своенравна, винаги търсеща доброто, понякога отдадена на живота, но целяща едно – да създаде семейство и да остави следа сле себе си, но… уви. Понякога отчаянието е над всичко!

Премиерата на непоносимо смешната комедия “Той, тя и още двама-трима” е на 30 август на сцената на Летния театър. Билети може да намерите на касата на “МаскАрт” в Дом на културата “Борис Христов”. Повече информация на телефон: 0895619181 И 0894611188

Вашият коментар