Летният театър приема във втора вечер „Шоуто на Рачков“

Супер хитовата комедия „Забраненото шоу на Рачков“ продължава и тази вечер (5ти юли) в града под тепетата

Мястото и началният час не са променяни, каквито публикации се появиха по-рано днес в някои пловдивски медии

Сцената на Летния театър в парк Бунарджика от 20.30 часа се разлюля и затрещя, но не от бурята,а от силен смях

4-ти юли. Малко след 22:00 часа. Сцената на Летния театър в парк Бунарджик се тресе, защото на нея е не кой да е, а самият Димитър Рачков. Нищо не може да спре големият актьор да раздава усмивки на своите фенове, било то и страхотния порой, който се изля вчера вечерта над Пловдив. До последно хората се чудиха дали ще има представление, но само тези, които познават Рачков знаят, че нищо не може да го спре да не излезе на сцената. Организаторите от Мелпомена пък направиха всичко възможно хората да се чувстват сухи в иначе прогизнал Пловдив. 

Феновете на актьора се смяха през сълзи в малките часове на нощта и за да сме по точни, почти до 00:30. След триумфа на Димитър Рачков в комедията “Вражалец”, театрална формация “Мелпомена” и ДТ "Адриана Будевска" Бургас реализираха за трети път новия си проект с даровития български актьор под тепетата. Водещият на Господари на ефира и още куп комедийни представи своя моноспектакъл с любопитното наименование „Забраненото шоу на Рачков“.   

"Телевизията дами и господа си има и недостатъци. Той не може да мисли, той не може да се отпие, той не може да се целуне. Затова излезте навън, радвайте се на истинските неща – на приятелите си, на децата си, на хубави неща в живота, танцувайте, забавлявайте се".

Билетите за спектакъла в Пловдив на дати 4 и 5 юли са разпродадени още преди месеци.

Повече за самата постановка в СНИМКИ може да видите ТУК

За автора

Вашият коментар