Любимите комедии на пловдивчани отново на сцена!

Непоносимо смешните “Жена ми се казва Борис” и “Когато котката я няма” се завръщат на сцената на Дома на културата на 17 и 18 септември

В провокативната режисура на “Когато котката я няма” Асен Блатечки разгръща комедийни ситуации, съпътстващи живота на две семейства. Истини и лъжи, изневери и отегчителна инертност от еднообразието на брака… и всичко това пресъздадено чрез интелигентен комичен диалог, динамични провокативни сцени и изключително талантливата, неподражаема игра на  Асен Блатечки, Калин Врачански, Елена Петрова, Силвия Лулчева, Мария Добрева и Ирена Тодорова.

В репертоара на театрална формация “Мелпомена” комедията на английските драматурзи Джони Мортимър и Брайън Кук, си извоюва призовото място на уникален продукт за развлечение. Доказателство за това са нестихващите аплодисменти, с които публиката всеки път възнаграждава спектакъла.

Още на следващия ден, комедийният маратон продължава с пиесата, за която билетите винаги свършват бързо – “Жена ми се казва Борис”.

Под обстрела на ръкоплясканията този път обаче попадат звездите Станимир Гъмов, Любо Нейков и Петьо Петков – Шайбата, както и прекрасната Жанина Дончева. Гъмов е бедняк женен за богатата Диана Любенова и от две години с любовница. Лъжите му обаче си имат граници и влюбената до уши в него Жанина Дончева е намислила да разкаже за всичко на жена му. Това кара героят на Гъмов да влезе в женски образ по идея на пощальона Любо Нейков. Така двамата се преплитат в различни комични и абсурдни ситуации от началото до самия край.

Театрална формация “Мелпомена” ще ни радва през новия сезон още с хитови пиеси като “Вражалец”, ”Големанов”, ”Забраненото шоу на Рачков”, ”Етажна гроздова”, ”Благородният испанец”….и много други

Цена на билет: 14лв; 16лв; 18лв; 20лв. За повече информация – 0888673600

Вашият коментар