МаскАрт с промени и изненади в програмата си

МаскАрт с промени по своята програма

Спектакълът „Мъже под чехъл“ с променена дата!!!

Екипът на "МаскАрт" информира уважаемата публика , че театралната постановка "Мъже под чехъл", обявена за 16 март от 19 часа в ДК „Борис Христов“ се отлага за 13 април от 19:00 часа, отново в Дом на културата “Борис Христов”.

В спектакъла, поставен от режисьора Владлен Александров и сценография – Иван Карев участват трима обичани комици – Албена Колева, Тончо Токмакчиев, Кирил Ефремов.

Малко повече за постановката: Ако един оправдан след погрешна присъда затворник внезапно се завърне при разведената с него жена? Ако, понеже няма къде да отиде, поиска да живее в апартамента, който отчасти му принадлежи и който тя обитава с новия си съпруг? Ако новият прояви разбиране и каже, че няма нищо против? Ако учениците й (защото тя е учителка) започнат да й се подиграват, че живее с двама мъже по (казано на техния език) "системата сандвич"? Ако двамата неочаквано сприятелили се мъже толкова я вбесяват, че ги изгонва да спят заедно на дивана, а тя остава сама в брачното ложе? Ако внезапно се появи още една жена и, заедно с това, неудържим пристъп на ревност? И ако никой от четиримата вече не знае кого повече обича?

Елате да видите блестящата комедия на световно известния съвременен хърватски драматург Миро Гавран.

Тримата големи български комици ви очакват.

Закупените билети ще са валидни за новата дата без презаверяване.

За представлението на Мариус има голяма изненада! ДОПЪЛНИТЕЛНА ДАТА !!! 

А по-точно 23-ти март от 19ч в залата на ДК "Борис Христов".

Неподражаемият Мариус Куркински ще представи сборен моноспектакъл по всички свои досегашни великолепни представления. Поводът е неговата 50-годишнина.

За почти четвърт век те са наистина много – „Дон Жуан“ по Молиер, „Песен на песните“ по библейски текстове, „Дамата с кученцето“ по Чехов, „Самият човек“ по Андрей Платонов, „Сънят“ по Джулиан Барнс, „Български разкази“ по Ангел Каралийчев, „Сътресение“ и „Черното пиле“ по Николай Хайтов и др.

„Интересно ми е да събера причините една до друга и да видя какво същество ще създадат. Няма да се щадя…“

Споделя магнетичният актьор, който никога не се е пестял на сцената в своя порив към абсолютното майсторство.

Април продължава театралната традиция с пълна сила.

На 13-ти април от 19ч и отново в ДК "Борис Христов" ще бъде поставена на сцена комедията "Тя, той и още двама-трима" .

И малко повече – „Тя, той и още двама-трима” е своеобразен наръчник, за това как една жена трябва да воюва за своето щастие.

„Смъртоносният секстет” Аня Пенчева, Тончо Токмакчиев, Александър Кадиев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев ни разказват за живота такъв, какъвто мислим, че не е.

Пет театрални миниатюри. Пет различни разказа за любовта през погледа на жената. Шест различни съдби, всички от които завършват гибелно за любовта на живота на жената на средна възраст. Жена, която е орисана да изживее живота си сама, заобиколена от лудия свят, който ни обгръща. Тя е такава каквато е – грижовна, добра, раздаваща се, малко луда, своенравна, винаги търсеща доброто, понякога отдадена на живота, но целяща едно – да създаде семейство и да остави следа след себе си, но… уви. Понякога отчаянието е над всичко!

Билети на билетна каса "МаскАрт" в Дом на културата "Борис Христов" ( 10-14 , 15-18 часа)

Телефон за информация 0894/611188

Вашият коментар