Отново фурор с билетите на „Сцена на кръстопът”

Огромни опашки пред касите на „Сцена на кръстопът” се изви още преди отварянето им на 1-ви септември

Буквално за час бяха изкупени и билетите за част от фестивалните представления – „Ничия земя” на Народен театър „Иван Вазов” и „Госпожица Юлия” на Театър 199.  Огромен е интересът на публиката и към „Възвишение” и „Турбуленции” на Пловдивския театър, „Синята птица” (НТ „Иван Вазов”), „Бел Ами” (МГТ „Зад канала”) и „Рейс” (Сатиричен театър).

Най-ревностните приятели на „Сцената” получиха подаръци със запазения знак на фестивала и покани за гостуването трупата The Festival Players от Стратфорд на Ейвън.

"Щастливи сме, че въпреки богатата афишна програма на Есенния салон на изкуствата, публиката остана вярна на традицията да пълни залите на „Сцена на кръстопът”. Причината е, че и тази година в Пловдив ще гостуват най-значимите представления от националната сцена”, коментират от екипа на Стефан Данаилов.

За юбилейната 20-а "Сцена на кръстопът" под тепетата, точно както се полага на кръгла годишнина, са включени всички най-добри спектакли от националната сцена, множество концерти, литературни срещи, изложби, ателиета и международна кръгла маса.

Празничната 20-а "Сцена" ще бъде открита на 10 септември от 19 часа с "Възвишение". Представлението се завръща пред публика за нов живот и символично ще даде старт на форума, защото преди 3 години малко преди премиерата изгоря големият салон на Драматичния театър. Сега "възвишенците" на режисьора Иван Добчев се завръщат у дома, а с тях в родния си дом влиза и фестивалът.

Вижте цялата програма на фестивала ТУК

Още за юбилейниото издание на "Сцена на кръстопът"

  • За книгата 20 години Сцена на кръстопът вижте ТУК
  • Повече за съпътстващата програма може да видите ТУК

Вашият коментар