Отвъд Капана на времето

Хванати в Капана на ежедневието, задълженията, живота, времето, забравяме кои всъщност сме

Забравяме да оценим важните неща в живота, да се огледаме, да благодарим, да живеем и да бъдем щастливи

„Отвъд Капана на Времето” е театър на сетивния лабиринт, с който искаме да провокираме сетивата ви, да провокираме отговори на забравени във вас въпроси. Ще създадем преживяване, което трудно се описва, усеща се силно и завинаги остава в сърцето ти.

Какво е театър на сетивния лабиринт? Многократно сме писали за тази форма на развлечение в театрална среда, но това не пречеи да го направим пак. Това е форма на съвременен теaтър, в която няма актьори и публика. „Зрителят“ преминава през поредица от сетивни инсталации, в които се среща със „съществата населяващи“ това пространство. При създаването на представлението ние се свързваме с мястото и вдъхновяваме героите си от него. В това пътуване преминаващия е с ограничено зрение и говор, за да може да се свърже отново с допира, усещанията и интуицията си, който работят по-добре на приглушена светлина. 

За място на своето представление е избрано Sound Trap, който е част от лабиринтообразния комплекс на Incubator в Капана от 19-ти до 21-ви декември след 18:00 часа. Места са ограничени, само 80 за 3-те дни. 

Повече за събитието може да видите ТУК

Вашият коментар