По желание на пловдивската публика – „На живо от оня свят“ (ВИДЕО)

Постановката "На живо от оня свят" ще гостуваотново под тепетата на 30-ти март в Дом на културата "Борис Христов"

Комедията на Жан Ноел Фенуик е изпълнена с много смях през сълзи и разказва за трима напълно непознати – журналистка, политик и фризьор, които се срещнат в Ада. Те преминават през различни ситуации, опитвайки се да се опознаят и разкрият мистерията около смъртта на единия от тях…

Пиесата на продуцентска къща „Ажур Пико“ е в постановка на Ивайло Христов, а сценографията е на Милен Боричев. Участват: Евгени Будинов, Албена Михова и Кирил Ефремов. 

 

"Заслужаваме да сме в Ада, но като гледаме – май няма да сме сами"

"Каква е разликата между мен и теб, след като всички искаме да оправим тази държава. Нали всички искаме родителите ни да получават добри пенсии, след като са работили цял живот. Какво значение има, че ти си от един цвят, а аз от друг. Това е призванието да бъдеш политик, така го разбирам аз. Когато всички хора, започнат да мислят за народа и държавата си, тогава ще се оправим. Просто не мога да повярвам, че това се случва в този дълъг преход…"

Това бе краят на разговора ни с актьора Кирил Ефремов минути преди да се качи на сцената в Дома на Културата "Борис Христов" на официалната премиера на "На живо от ония свят" през декември.

ВИЖТЕ какво раказаха още тримата актьори пред камерата на mediacafe за постановката, след нейната премиера в Пловдив:

Следете mediacafe.bg, за да сте информирани за хитовите театрални постановки в Пловдив!

За резервация на билети: 0895/619181 и 0894/611188
MaskArt – бул. "Княгиня Мария Луиза" 43

Вашият коментар