Театрален маратон в една вечер с две хитови заглавия от МаскАрт

Талантливият актьор и режисьор Мариус Куркински отново ще се качи на сцената на Дом на културата "Борис Христов" на 14-ти септември веднага след комедията "Направо от асансьора" 

Цели две постановки е приготвила Театрална агенция "МаскАрт" преди началото на учебната година. Те ще се състоят в рамките на една вечер, а ценителите на изкуството ще могат да си подарят един театрален маратон с неверотния режисьор и актьор Марису Куркински, както и куп родни звезди

Вечерта ще започне с постановката на режисьора Иван Радоев и ще разкрие пред публиката микс от емоции и събития – любов ,флирт,съмнение, недоверие, ревност, глупост, безумие и много смях събрани в един апартамент, на един етаж, направо от асансьора…Едно задъхано препускане между врати, балкони и стени.Гарантирани позитивни емоции с познати лица от българската сцена като Стефания Колева, Елен Колева, Маринела Ангелова, Евгени Будинов, Кирил Ефремов, Павел Иванов и Теодор Папазов.

  • 14.09 – "Направо от асансьора"
  • Начало: 18:00 часа
  • Дома на културата "Борис Христов" 

Малко след 20:00 часа Маскарт ще ви отведе в света на Мариус Куркиснки и “Черното пиле” с три разказа на Хайтов – „Мерак“, „Пазачът на овесената нива“ и „Черното пиле“.

Актьорът споделя за него: "Много искам да се върна пак на това репетиционно, изучаващо място, където привикваш гласовете на Хайтов, душата на българина. В неговите разкази тя е много чиста и неопетнена, там хората не са нагазили в никакви отношения с комерсиалното, в същото време страдат от живота, но не се жалват, а го преборват."

"Безкрайно съм благодарен на Бог, че ми даде възможност да се завърна на сцената с постановка от такъв мащаб, отново с Хайтов и с по-голямо общуване с публиката. А след такъв спектакъл и такава среща се чувстваш човек. Това е много красива среща, това е смисълът на театъра – трептенията на човешката душа, без всякакви други пречки. Затова държа на театъра", искрен е актьорът. 

  • 14.09 – "Черното пиле"
  • Начало: 20:15 часа 
  • Дом на културата "Борис Христов" 

Още за постановката на Мариус може да видите ТУК

Вашият коментар