Ракиената постановка заля и Пловдив с обилно количество смях (ВИДЕО)

Култовият сериал „Етажна собственост“ възкръсна миналата вечер под тепетата

„Не познавам актьор, който не употребява гроздова“, шеговито сподели Веселин Цонев

Антон Радичев в комапнията на Явор Гигов, Милена Маркова, Невена Бозукова, Евгени Будинов, Стефан Иванов и Веселин Цанев направиха истински фурор на премиерата на „Етажна гроздова“ в пловдивския Дом на културата. Повече от час и половината публиката не спря да се забавлява на шегите на актьорите от театър „Мелпомена“ вкарани във вихрушката на безкрайно комичната, щура и мечтателна история, която любопитно наднича право в дълбините на българската душа.

Става въпрос за четирима приятели, подгонени от жените си, една голяма, заплашителна тайна – скрита в казан с ракия, плюс вълшебно пътешествие в родната история назад.

„Това е изключително българска, изключително забавна, изключително ракиена история“, сподели Невена Бозукова преди началото на премиерата под тепетата. Актрисата влезе в роля пред камерата на mediacafe.bg, въпреки, че актьорите знаеха за първото представление пред пловдивска публика, а с това сякаш адреналина им бе завишен.

„Лично аз, като Невена винаги съм се притеснявала, че събаряме паметници, че събаряме историята си, каквото и да е била тя за нас, защото така губим историческата си памет, а така няма как да направиш крачка напред“, сподели още актрисата.

Другите актьори пък приемат постановката по философски и не се обръщат внимание толкова на историята.

„Самият спектакъл няма нищо общо с онова време, в което не жеалем да се връщаме. Реакциите след нея са като на стадион. Така ги възприемам аз и нямат край, което е прекрасно“, допълно актьорът Веселин Цонев.

„Пловдив си е Пловдив, нищо, че вали дъжд. Много е хубаво, много е приятно. Не е като в София“, сподели още актьора.  

„Повечето хора, които идват са любители на сериала и с определено отношение към постановката, защото знаят какво ще гледат. Радват се на същите актьори и се забавляват с любимите герои, които вече ги няма на екран“, каза пък Стефан Иван пред камерата ни.

Чуйте какво казаха развълнуваните актьори от „Етажна гроздова„, преди премиерата в Пловдив“

Повече за постановката може да видите ТУК

За автора

Вашият коментар