Творческа работилница за писане на Младият Пловдив чете

Творческа работилница за писане за изкуство и култура ще се състои на 29 май, събота от 11 до 13 часа в двора на галерия „Джуркови“ на улица „Съборна“ 19 в рамките на фестивала Младият Пловдив чете.

Тази година акцентът ще бъде върху най-популярния журналистически жанр – интервюто. Как да се подготвите, какви въпроси трябва да задавате, как да ги подредите и защо, възможно ли е да се направи перфектното интервю и още много за начините, по които да пишем професионално за култура и изкуство.

Предварителна регистрация за участие можете да направите в платформата eventbrite или като пишете на имейла plovdivchete@gmail.com.

Тези, които присъстват на обучението и имат желание да отразяват културни събития, могат да го направят по време на литературния фестивал Пловдив чете.

На 5 юни, събота от 11 ч. ще се проведе практическо обучение за всички, които желаят да се включат в отразяването на събития от културната програма на фестивала и да пишат за блога на Пловдив чете. Можете да се запишете на място на 29 май.

За автора

Вашият коментар