Здрава Каменова и Вяра Пантелеева разсмиват пловдивчани в „Още една жена каза“

Музикалният стендъп „Още една жена каза“ ще се играе в Лятно кино „Орфей“ в понеделник

Здрава Каменова и Вяра Пантелеева ще разказват нелепи истории от живота на певиците, артистите и сценаристите на БГ сериали.  Как се пише обява за изчезнал котарак в стил турски сериал, колко луди майки може да се съберат в една музикална школа за деца, какво е да попаднеш от село в Южна Корея и да преживееш тайфун?

Всичко това и още много безумно смешни истории можете да чуете на 29 август, понеделник, от 20 часа в Лятно кино „Орфей“ в музикалния стендъп „Още една жена каза“ на Здрава Каменова и Вяра Панталеева. Не, че са за „разказване“, но ще ги споделим с вас, казват двете фурии.

Здрава Каменова, позната и като сценарист на български сериали, разказва с много образност сюжети и случки от процеса „зад кадър“, а Вяра Пантелеева, солистка в джаз – формацията в предаването „Нощни птици“ по БНТ допълва весели и абсурдни случки от живота на певиците.

След всеки спектакъл, освен с добро настроение, публиката си тръгва окрилена и от великолепната музика, която се лее от сцената. Удобните обувки са задължителни за танцуване! Не пропускайте да си подарите тази емоция!

Билетите се продават на касата пред общината Пловдив, в мрежата на Ивентим и в Грабо.

Ще се продават и на място преди спектакъла в Лятно кино „Орфей“.

За автора

Коментари (1)

  1. Снощи си направих този весел и емоционален подарък. Луд смях и весело настроение, съпроводени с потропване в такт. Трите талантливи жени „казаха“ много нещо, примесено с добре изпяти парчета и находчиви моменти на импровизация, родени на момента.
    Благодаря им!

    Отговор

Вашият коментар