Да закусваш с предприемач

На 13 март ще се проведе пилотното издание на „Закуска с предприемач“, организирано от Сдружение „Обединени млади граждани“ 

„Закуска с предприемач“ е поредица от събития имащи за цел да спомогнат за развитието на предприемаческата екосистема и да запознаят предприемачивите младежи с успехите и провалите на реализирали се вече предприемачи, по един лек и забавен начин, а именно с приятна закуска, през почивните дни.

Първото издание ще смесва в себе си елементи от бизнес симулация, дискусия и лекционна част на тема „Игровозирай бизнеса си“. Лектори ще бъдат Кристиян Михайлов, който е част от Enter Challenge. Това е българска услуга за gamification процеси и превръщането на бизнесa в игра. В момента пише книга на тема игровизация и същевременно е създател българска игрова платформа, която има идеята да обучава студенти на бизнес.

Другият лектор ще е Ивелина Петрова, която също е част от Enter Challenge. Тя работи в сферата на Човешките ресурси. Участвала е в състезанието на Junior Achievement “Изгряващи звезди“ и е съавтор в книгата за игровизация.

Събитието ще започне в 10.30 часа в „Отсреща“, като е нужно и предварително записване. Местата са ограничени!

За автора

Вашият коментар