Fashion Day за втори път в Капана – 13 и 14 септември

Инкубатор и MBG Fashion studio ви канят на второто, есенно издание на събитието ‘Fashion Day‘, провело се през юни в Пловдив. Този път хепънингът ще се проведе през есента – на 13-ти и 14-ти Септември и ще съвпадне с десетото – юбилейно издание на „Нощта на музеите и галериите“ в Пловдив. Атмосферата ще бъде артистична, а вие ще можете да  видите последните колекции на именити български и чуждестанни дизайнери и автори.

Темата на есенното издание е „The Devil – My Fashion Idol“ – Black -White -Red

The Devil is My Fashion Idol“ – Black -White -Red

На 13ти и 14ти септември вие можете да станете част от  модното шоу в Пловдив, заедно с дизайнери, коафьори, гримьори, фотографи и много интересни съпътстващи събитието артисти.

 Ще има базар и ред интересни изненади, които ще направят събитието още по-неотразимо от предния път. Съвсем скоро можете да гледате и филма от изминалия Fashion Day, чиито режисьор е Георги Вълков.

Юнското издание на Fashion Day  привлече над 4000 души на ул. Братя Пулиеви в Капана още през първия ден. Това дължим на организаторите, участниците и създателите на брандовете, които се включиха. В събитието участваха брандове, като Carevitsa, Lena-Lena,  Vintage Sofia, MBG Fashion Studio, Paradise Garage Botique, Мила Докова, Милен Гелишев, Ilein Anhela & Ангел, Студентите, специалност Мода при НХА, Folklore Inspiration, Надежда Желязкова, Anima Handmade, Argila Fiori, Mishell MyBell, Чанти-Манти, Деси Henna.

Вашият коментар