Форум Ключ гостува на УНСС

Екипът на Форум Ключ ще гостува във фоайето на УНСС на 5 април 2016 г. (вторник) от 10.00 до 14.00, за да представи на студентите десетото юбилейно издание на Форум КЛЮЧ, с мотото #Напук.

В рамките на няколко часа екипът на Форум КЛЮЧ ще се опита да даде възможност на студентите в УНСС да споделят емоцията, вдъхновението и мотивацията на събитието. Защото ДА, на Форум КЛЮЧ е вдъхновяващо! Вдъхновяващо е, защото на сцената на Независим театър за десети пореден път пред публиката ще излязат осем души, които в рамките на 15 минути ще разкрият мъничко от борбата си за каузи, за да ви дадат да надникнете как защитават права, как работят за социална справедливост, опазване на околната среда, прилагането на ефективни политики. Вдъхновяващо е, защото дава глас на хората с идеи и хората с мечти. Вдъхновяващо е, защото показва, че в България се случват доста смислени неща и само трябва да извадим примерите за това наяве.

Самото събитие ще се проведе на 9 април от 13,30 ч. в залата на Независим (бивш Модерен) театър, където ще бъде дадена думата на хората с идеи и хората с мечти. Мечти от положително значение за обществото, заради които си струва да се борим всеки ден. Повече за самото събитие можете да намерите на ТУК.

Можете да се регистрирате за изданието ТУК. Всеки, който се е регистрирал предварително, ще има осигурен достъп до залата от 12,30 ч. с предимство. Тези от Вас, които са взели някой от вариантите на спонсорски билет, ще имат запазени места в Независим театър. 10 минути преди началото на Форум КЛЮЧ залата ще бъде отворена за всеки, който желае да влезе. Събитието ще започне в 13,30 ч.

Повече за лекторите на ФорумКлюч можете да прочетете ТУК

За автора

Вашият коментар