MoveBG: Разкажи своята безценна приказка (ВИДЕО)

Прозрачност е когато винаги сме честни, за да ни се доверяват хората около нас. За да се случи това, не бива да лъжем като лисицата в Болен здрав носи или като вълкът в Червената шапчица.

Отговорността е когато спазваме обещанията си, когато не повтаряме грешките си, когато се грижим за тези, които обичаме и не нараняваме другите хора.  Пинокио става истинско момченце, когато спира да изрича лъжи и става отговорен да говори само истината.

Това са само две от качествата, които MOVEBG описват в последната си кампания и провокират вас и вашите деца да се включите в нея. Тя насочена към най-малките и се казва „Безценни приказки”, инициатива на гражданската платформа за дебат и общо действие MoveBG, която повдига разговор за ценностите и подкрепя творческия талант на децата.

Move BG мечатаят да бъдат част от твоята приказка. Сподели я с тя вълшебния си свят. Разкажи за любимите си герои, за замъци и животни, за принцове и принцеси. Разкажи им как доброто побеждава и защо любовта винаги възтържествува, как виждаш света през твоите очи. Как виждаш света през твоето сърце?

Събраните приказки, придружени от детски рисунки, ще бъдат издадени в книжка, която от MoveBG ще дарят на деца, лишени от родителска грижа. Събитието се провежда с любезното партньорство на Фортисимо Фамилия, концертен комплекс „България“ и театър „Реплика“.

Организаторите споделят, че ярват в творческия талант на всяко дете. „Безценни приказки“ е кампания, която окуражава момичета и момчета от 3 до 14 години да споделят с нас вълшебния си свят. До юни 2015г. те (или техните родители) ще могат да споделят своите приказки на www.prikazki.bg.

Стартът на събитието е днес, 24 януари от 12,30 часа, в зала „България“ , точно след премиерата на „Приказка за Mалкия принц“ на Фортисимо Фамилия, когато ще се проведе специалния Хепънинг на приказките.

Повече информация може да намериш ТУК.

Вашият коментар