Поставят открита сцена за Деня на младежта в Цар Симеоновата градина

ОИЦ-Пловдив и НАРД с предизвикателство към младежите “Разчупи се!” по повод Международния ден на младежта

Отборът победител ще получи голямата награда – скок с бънджи за всички членове на тима

На 12 август (неделя) от 18:00 часа в Цар Симеоновата градина ще се състои Младежка надпревара „Разчупи се“, организирана от Областен информационен център-Пловдив и Национален алианс за работа с доброволци, по повод Международния ден на младежта. Събитието е посветено на 2018 година за Европейска година на културното наследство.

Участници на възраст между 15 и 29 години, групирани в 15 отбора, ще мерят сили в 15 игри-изпитания. Тимовете ще се състоят от 2 до 4 човека – група от приятели, съмишленици, колеги, членове на организация. Всеки отбор ще трябва да премине през общо 15 игри. За всяко изпитание ще разполагат с 5 минути като според представянето си, ще получават точки. Точки за крайното класиране ще им донесе и редът, по който финишират в надпреварата.

Отборът победител получава голямата награда – скок с бънджи за всички членове на тима. Участниците, класирали се на второ място, ще се сдобият със страхотни хамаци, а тези  на трета позиция – ще получат ваучери за отборна игра в Ескейп стая. За всички състезатели са осигурени подаръци и грамоти за достойно представяне. 

Събитието ще завърши с концерт на група Оги 23 на откритата сцена до Виенския павилион.

  

Записване за участие може да направите от този линк ТУК, но не по-късно от 9-ти август.

Повече за младежкото събитие през годините с много снимки може да видите ТУК

За автора

Вашият коментар