Второ издание на Вечери за наивници под тепетата

Във „Вечери на наивници“ хора разказват за провалите им, които са ги направили по-силни по пътя към успеха

След изключително вдъхновяващата и зареждаща първа вечер за наивници в Пловдив, MoveBG и JCI Plovdiv отново канят младите хора на среща с интересни личности и техните истории. Второто издание на Вечери за наивници ще бъде посветено на хората, чието професионалнално развитие е свързано с различни видове медии.

Наивниците зад микрофона ще бъдат Иво Дернев, Васил Киризиев и Валери Драганов. Вечерта за всички наивни мечтатели (30-ти юни, четвъртък) ще започне от 19:00 часа. в клуб "Библиотеката" на  ул. Лейди Странгфорд 5.

Иво Дернев е журналист от 16 години. Започва  кариерата си като стажант във в. Марица през 2000г. Става част от светския отдел на пловдивския ежедневник, който  по-късно го оглавява. През 2008г. напуска Марица и става кореспондент от Пловдив за кратко съществувалия национален ежедневник Експрес. През 2009г., заедно с Димитър Семков, пускат онлайн медията Под тепето. Пет години по-късно усилията на тандема ражда и платформата за култура и градски живот Капана.бг.

Васил Киризиев стартира кариерата си като студент от пловдивския спортен вестник "ГОЛ", като стажант през 2002 година. Част е от пресслужбата в новия период на ПФК "Ботев Пловдив", като участва в създаването на сайта на клуба, а след 2010-та година се занимава активно с него като през годините е част от създаването на филма за 100-годишнината на "жълто-черните", също така и на списание, радио и телевизия "Ботев".

По същото време започва развитието на първия младежки сайт за култура в страната, създаден по идея на младежките организации за трибуна на младите хора. Занимава се активно с него вече 7-ма година, а паралелно с това той и екипа му развиват успешно още сайтовете graffiti.bg и plovdivclubs.com. Заедно с Теодор Караколев събират във филм най-важните моменти от пътя, по който преминава Пловдив, за да стане "Европейска столица на културата" през 2019. За него провалът е само стъпка към реализиране на целите и един от начините за мотивация. Споделя, че провалът не е страшен, ако е постигнат по пътя към успеха, затова е задължително да се провалиш поне по един път, за да може да успееш.

Валери Драганов e съосновател на най-новия студентски сайт studentite.bg. Онлайн платформата събира всички български студенти на едно място – без значение в кой университет и коя специалност учат. 

За да присъствате на събитието е необходимо да се регистрирате ТУК

На първата вечер за наивници близо 200 младежи изслушаха историите на Георги Ангелов (Start it Smart), Даниел Джинсов (МСМРБ) и Стефан Горанов (Инкубатор) в клуб Библиотеката. Снимки и видео от нея можете да видите ТУК.

За автора

Вашият коментар