Студентите от Медицинския подкрепиха 24-годишната Теди с голям концерт (СНИМКИ)

Благотворителен концерт за студентката от 5 курс Теодора Такева се състоя в Медицински университет-Пловдив днес, а залата бе препълнена от млади хора, които оказаха своята подкрепа към момичето

В поредната част от кампанията се включиха Трио Сопрано, Орлин Павлов, No Name, Госпъл хора, Родопчани на гайдарите и танцовия ансамбъл Медик. Близките и приятелите на Теди се надяват с помощта на повече хора, да й дадем шанс да реализира мечтата си и да стане добър и съпричастен лекар.

Младо момиче от Пловдив от осем години живее с тежката диагноза Синовиален сарком. 24-годишната Теди се бори със зъби и нокти с болестта, но за съжаление, преди месец й откриват три нови тумора. През годините тя е преминала през различни операции и десетки курсове химиотерапия. Дните прекарани в болница и трудностите, през които е минала я мотивират да се занимава с медицина.

Теди вече е студент в 5-ти курс медицина в Медицински университет Пловдив, но сега тя е пациент и се нуждае от нашата помощ! В момента е в Турция на скъпоструващо лъчелечение, след което е необходима операция на стойност 30 000 евро.

„Надяваме се, че с Вашата помощ ще й дадем шанс да реализира мечтата си да стане добър и съпричастен лекар. Тя го заслужава! Нека върнем усмивката на Теди!” , призовават приятелите на момичето.

Ето и начините, по които може да се помогне на момичето:

  • Теодора Василева Такева: ЦКБ АД КЛОН ПЛОВДИВ
  • IBAN: BG40 CECB 9790 14D6 829400
  • BIC: CECBBGSF – EURO
  • Теодора Василева Такева: ЦКБ АД КЛОН ПЛОВДИВ
  • IBAN: BG96 CECB 9790 10D6 829401
  • BIC: CECBBGSF – BG LEV

За автора

Вашият коментар