Избират Мис и Мистър студент на Пловдив тази вечер (СНИМКИ)

Грандиозно парти Мис и Мистър Студент на Пловдив се подготвя тази вечер в един от най-новите и изискани клубове под тепетата

Както повечето студенти сигурно си спомнят, 6 години подред в Пловдив 8-те университета избираха най-талантливите и красиви свои колеги по време на „Open Student Fest“. В рамките на седмица младите хора в града под тепетата участваха в различни спортни и културни инициативи, а в края на събитието на Античния театър 16 двойки дефилираха пред близо 3000 човека всяка година. Събитието бе сочено, като едно от най-мащабните студентски мероприятия за цялата страна, но за съжаление от две години то вече не се провежда.

Тази година пловдивските студенти от няколко ВУЗ-а избраха именно Bedroom за своя арена арена, на която да кръстосат шпаги в сблъсък на ум, талант и красота. На събитието са поканени всички млади хора, а входът естествено ще бъде свободен за всички, като от клуба предлагат и 30% отстъпка от цената на алкохола. В главна роля тази година ще влязат студентите от УХТ, които са основни партньори на Мис и Мистър Студент на Пловдив, но в конкурса ще могат да участват и младежи от всички останали университети.

Студентите ще бъдат оценявани в няколко категории, а тези, които успеят да впечатлят най-много журито, ще си тръгнат с големи предметни награди от Bedroom и спонсорите, и разбира се, честта да бъдат „Мис и Мистър Студент на Пловдив“.

Plovdivclubs естествено ще отрази студентското събитие на Пловдив.  

  • СНИМКИ от 2016-та година може да видите ТУК
  • СНИМКИ от предишни години на Мис и Мистър ПУ може да видите ТУК

За автора

Вашият коментар