Добрата новина! Ангел Краевски се възстановява успешно в Хайделберг

Чудесни новини съобщиха близките и приятелите от групата „Заедно за Ангел“, създадена в подкрепа на болния от миелоидна левкемия съпруг и баща на три деца Ангел Краевски от Пловдив.

Здравейте, приятели!

С огромно уважение и възхищение към всички Вас , които ни сторихте добро , съм щастлива да споделя, че възстановяването на Ангел се развива в правилната посока. Прегледите в Университетската болница на Хайделберг продължават да бъдат ежеседмично. Професорът, който проследява състоянието на Ангел е доволен от неговите сравнително добри кръвни резултати. Пътят е дълъг, но ние сме готови да го извървим, в името на щастливия живот!

Бъдете здрави и имайте прекрасна седмица!„, зарадва ни съпругата му Валерия Славова!

Възстановяването на Ангел нямаше да бъде възможно без усилията, които бяха хвърлени от неговото семейство и близки да съберат нужните средства. Благотворителните инициативи преобърнаха насажданите представи за липса на човечност и съпричастност сред българите и в частност сред пловдивчани.

Историята на Ангел, който се нуждаеше от скъпоструваща трансплантация на стволови клетки в Германия, обедини цял Пловдив и запали сърцата на гражданите, които успяха да съберат нужните средства за възстановяването му. През септември стотици заведения се включиха в инициативата „Нощ на ангелите“, която помогна на Ангел в борбата му с коварната болест.

В края на миналата година организаторите на кампанията „Заедно за Ангел“ за 30 дни събраха близо 400 000€.

Именно тази сума му позволи да започне лечението си в специализираната клиника в Хайделберг, Германия. От събитие „Нощ на ангелите“, където се включиха над 200 заведения бяха събрани 65 000 лева.

Нощта на Ангелите from 4K Studio on Vimeo.


Повече по темата може да видите в линковете по-долу:


Стотици заведения се включват в инициативата „Нощ на ангелите“

Браво! Кампанията за Ангел събра над 400 хиляди евро!

Вашият коментар