Футболни страсти на Lion Girls Cup 2021

Предстои провеждането на първия турнир за момичета Lion Girls Cup 2021.

Събота и неделя на терените на Футболна академия Пловдив с начало 9:00 часа ще започне големитя футболен форум, в който ще се срешщнат отбори от цялата страна. В надпреварата ще се включат тимовете на Локомотив Стара Загора, Етър В.Търново, Черноморец Балчик, Житница, Спортвилаж Сандански (с два отбора), както и Лион 2017 Пловдив.

Шоуто е гарантирано с емоции и забавления в големи дози, както и с непримирими двубои, футболни изпълнения и страсти.

Освен участници, организатори са пловдивският клуб Lion Girls. Момичетата са повече от нетърпеливи да премерят сили със своите съпернички и не без помощта на все по-големия брой симпатизанти от роднини, приятели, съотборници и фенове, вярват в доброто си представяне и са убедени, че ще затвърдят отличните си игри от началото на годината.
Едно от момичета на тима Зори казва, че е подготвила огромен катинар, с който ще заключи своята врата. Малките Симон и Алекс ни убеждават, че в посока тяхната врата ще пропускат само вятъра. Безкомпромисната Петя ще въвежда ред и дисциплина по целия терен, наред обещанието си да вкара 4 гола от „джумаята“.

Вечно дейната Симон, освен с безкрайно досадния си тормоз към противниковите нападатели, има намерение да снове из терена с минимум 9 голови атаки. Михаела е момичето, което винаги измисля нови финтове и голови шедьоври. Още в отбора са надъханите и готови за истинска игра Гери, Зара, Рая, Даниела, Теодора, Мариела, Софи.

Очаква се останалите отбори също да са на ниво. Часовете за игра са в събота от 9 до 12 и от 18 до 20 часа. Неделя от 9 до 12:30, а веднага след това е награждаването.

Вашият коментар