Крафт коктейли, пенливи напитки, парти музика и цветно настроение на Street GIN & PROSECCO Festival Kapana в Пловдив този уикенд

Организаторите на свежия Street GIN Festival Kapana са избрали емблематичната дата на July morning за тазгодишното 4-то издание на събитието.

На 30.06. и 01.07., когато слънчевите дни и прохладните нощи в Града под тепетата няма да липсват, ще се състои Street GIN & PROSECCO Festival Kapana edition 4 на ул. “Константин Стоилов” 28 в най- артистичното място в града- кв. Капана.

Под мотото „Последвай балончетата“, изложбените площи на най- големите вносители на напитки и професионални бармани- миксолози ще предложат на посетителите джин и пенливи вина от цял свят, миксирани питиета, класически и авторски коктейли.

Тук ще е дебютът на изцяло български крафт джин, нововнесени марки на българския пазар, както и някои нови издания на вече утвърдени известни брандове.

Присъединете се и се забавлявайте с качествени свежи напитки, ледено студени винени балончета, леко хапване, страхотна парти музика и арт настроение.

Събитието ще се проведе в специално обособено пространство, под открито небе, в приветливи шатри, романтични вечерни светлинки, парти музика, атрактивни конструкции, открити високи барове и релакс зони.

Към всичко това посетителите ще получат насоки от професионалните представители на щандовете, ще се информират за последните трендове в миксологията и ще могат да закупят любимите си напитки, директно от вносител.

Организаторите на събитието- Гергана Ангелова и Гаро Узнян от Whisky Events Bulgaria, Whisky & Gin Bar СандъкЪ и Bulgarian Whisky Academy- приканват пловдивчани и гости на града: „Запазете си датите и елате в Капана на Street GIN & PROSECCO Festival Kapana edition 4, за да си създадем заедно летни енмоции, които ще помним дълго! Със сигурност ще има какво да се опита, а входът, по традиция, е свободен!“

За автора

Вашият коментар