Малката Иви отново има нужда от нашата помощ

По време на предстоящата приятелска футболна среща между отборите на „Ботев“ Пловдив и „Арис“ Солун, организирана в памет на Тоско Бозаджийски, доброволци ще събират средства в полза на Иви.

В края на 2020 година семейството на Ивайла Иванова се обърна към всички хора с добри сърца с молба за подкрепа, касаеща лечението на коварна болест. Тогава огромно множество хора и организации дадоха всичко от себе си, за да помогнат, като нужната сума за лечението на Иви беше събрана, а детето успешно приключи нужната медицинска терапия.

За съжаление днес проблемът е отново налице и е време пак да се мобилизираме в помощ на Ивайла и нейното семейство. Ето какъв призив отправят нейните близки до всички нас:

„Здравейте скъпи приятели,

надявах се никога повече да не се наложи да се обърна към вас по този повод, но за съжаление отново съм принудена да го направя. Преди около 2 седмици Иви отново почувства слабост в дясната ръка, поради което беше направен спешен ядрено магнитен резонанс и се останови, че болеста се е завърнала.

Веднага направихме първи курс химиотерапия, след който Иви се чувства сравнително добре. За съжаление обаче това няма да е достатъчно. Ще се наложи да бъде направена поредната операция, за която отново ще имаме нужда от вашата помощ и подкрепа. Все още нямаме точна дата и оферта от болницата в Германия, но се очаква да е към края на месец август.

Предполагам, че сумата ще е горе-долу същата, ако не и повече. В момента по дарителска сметка на Иви има около 13 000 евро, които за съжаление няма да са достатъчни ето защо отново се обръщаме към вас с молба да ни помогнете и подкрепите, кой както може.

Благодаря Ви предварително. Бъдете здрави.“

Всеки един, който иска да помогне на Ивайла и нейното семейство, може да го направи, ползвайки горепосочените начини и сметки.

В кампанията, която в момента се организира в подкрепа на Иви, участват и добре познатите доброволци от Фондация „Нощ на ангелите“.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Да помогнем на Иви да оздравее!

За автора

Вашият коментар