Криво огледало: Без агнешко на Гергьовден, марулите само със зелен сертификат

Тъмни облаци надвисват над ценителите на агнешките крилца, споделиха отлично информирани източници от агенция „Безопасни агнета за безопасно храносмилане“, по-известна като БАБХ.

„Пристигна криптиран мейл от СЗО, в който отрано ни дадоха насоки какви мерки да предприемем за предстоящите празници. Агнетата остават в миналото, това е. Няма да има вече агънце-багънце, няма да има чевермета, та даже и марулите ще бъдат сложнотия. Минало!“.

Потърсени за коментар на ширещите се зловещи слухове, от СЗО разясниха бъдещите мерки по следния начин:

„Неприятно е наистина, но за разлика от хората, все още не можем да научим агнетата да не се струпват заедно на закрити и открити пространства. Това носи риск от увеличаване на заразата, а ние не можем да си позволим този лукс. С марулите е същото. Докато не спрат да се забождат на 10 санта разстояние и да се разлистват, няма как да рискуваме. Единствено тестването им за антитела би могло да ги вкара в оборот по пазарите. Тегава работа ще е.“

Природозащитници аплодираха предстоящите ограничения с право хоро пред произволно чуждоземно НПО, но по-късно се разотидоха с оклюмали носове, след като научиха, че световното правителство в сянка е вдигнало мерника на кето хляба и е въпрос на дни същият да бъде забранен за безработни.

ВАЖНОРубриката „Криво огледало“ е хумористична и цели да накара читателите ни да се усмихнат. Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват „Криво огледало“, защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

За автора

Вашият коментар