Меси влезе в криосауната на Боби Михайлов, готви се за 8-ма златна топка

Броени часове след като спечели рекордната в кариерата си 7-ма „Златна топка“, Бълхата, както го наричат с любов испанските компании за дезинфекция и дератизация, пристигна на базата на националите в Бояна, за да се потопи в  новата криосауна на президента на БФС.

Ето какво сподели футболното бижу на френския ЖСК пред нашите репортери: „Стоичков ми беше разказвал, че изпускам много, като не посещавам базата на националите ви в София. Сега  разбрах откъде идва управленското дълголетие на футболното ви ръководство. А най-много ми хареса това, че в Бояна се почувствах нормален човек, като всички останали. Никой не ми даде аванс само заради името, изчаках чинно целия изпълком на БФС да свежне и чак тогава се потопих в насладата на най-модерните технологии в спорта.“

От своя страна Боби Михайлов със задоволство призна, че такава криосауна нямат нито в ПСЖ, нито в Аржентина.

„Виждате, че дори един Лионел дойде, за да си свери часовника със съвременния футбол. Имах идеята да се поплачика заедно с нашите нацита, но явно е имало грешка в комуникацията. Пуснах по вайбър съобщение, че Меси ги чака в криосауната в Бояна, но те не оцениха сериозността на положението. Получих отговори „шефе, ти сериозно ли“, „днес много от рано“ и „джуджето да не пипа Бояна, че ще му счупя глезените“.

На тръгване от базата на националите Меси претърпя лек инцидент, след като босът на Славия Венци Стефанов му опъна един зад врата, мислейки го за Тони Тасев, но появилият се ненадейно зад оградата Димитър Бербатов замаза гафа, като обясни на „Златната топка“, че е объркал дестинацията и всъщност е бил на снимачната площадка на уестърн филм, заснет от студио „Бояна“, а не в меката на иновациите и модерния футбол.

ВАЖНОРубриката „Криво огледало“ е хумористична и цели да накара читателите ни да се усмихнат. Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват „Криво огледало“, защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

За автора

Вашият коментар