Много смях и настроение на Амбелино Кидс Рън

Амбелино Кидс Рън даде старт на Маратон Пловдив с много детски смях и настроение

Близо 100 малчугана взеха участие при откриването на Маратон Пловдив тази сутрин в центъра на Пловдив. Със страхотно настроение в стартовата зона, където е разположен и експо центърът, съпътстващ мащабното спортно събитие, започна дългоочакваната надпревара при подрастващите бегачи.

Водещ на шоуто беше Стефан Лозанов, който вдигна градуса на настроението, а Цар-Симеоновата градина се превърна в истинска детска спортна зона, като хлапетата се състезаваха в дистанцията от три километра.

Надпреварата, в която участваха деца от 6 до 13-годишна възраст, стартира в 10.30 часа, а след края на състезанието всички бегачи получиха медали и хапнаха вкусна торта.

Тогава се разигра и томболата с награди, която донесе колело на един от участниците, а останалите бяха зарадвани с раници и ваучери за различни образователни курсове.

За всички малчугани бяха осигурени купища награди от главните спонсори на събитието Община Пловдив, АББ, Амбелино, училища „Европа“ и минерална вода „Банкя“, а наградите им бяха връчени от Андрей Гридин.

По време на Амбелино Кидс Рън бяха спазени стриктно всички противоепидемични мерки, с които бе осигурена безопасността както на участниците, така и на зрителите, дошли да се насладят на състезанието.

Заснемането на престижното събитие беше поверено на професионалистите от 4Кstudio, а медиен партньор на събитието традиционно е MediaCafe.BG

Фотограф: Ичо Динков/4Кstudio

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Маратонът съживява Пловдив в неделя, над 1100 бегачи стартират

За автора

Вашият коментар