Дете пострада тежко в мол „Марково тепе“ след удар от бариера

Малко момиченце е пострадало при инцидент в мол "Марково тепе" в Пловдив, сигнализира група в социалната мрежа и няколко пловдивски медии

Детето е било ударено от бариера през лицето, в резултат на което окото му е посинено. Ето какво точно се е случило по разказа на родители му:

"Вчера след 20:00 часа в известен мол в град Пловдив се е случил поредния пълен абсурд. Малко момиченце е било ударено и жестоко насинено от сваляща се бариера. Бариера до която няма знак, че е забранено да се минава от там и, за която отговоря човек, който очевидно не си е свършил работата. След неадекватното обяснение и признание, че това не се случва за първи път болката е останала за детенцето. Родителите са крайно разочаровани от лицемерното отношение и смятат да заведат съдебен иск срещу въпросния мол.

Не може всички магазини да са обсипани с реклами приканващи малчуганите, а с тях да се постъпва така. Кажете какво е виновно това момиченце, че сега да ходи ударено и насинено? Защо трябва тя на първия си учебен ден да има болезнен белег? С какво са виновни тези малки и безащитни същества?"

Още МОЛ Марково тепе и рушащите се панели на фасадата сграда може да видите ТУК

Вашият коментар