Минерална вода „Михалково“ търси своя фоторепортер

Минерална вода „Михалково“ пуска от днес нова игра на страницата си във Фейсбук. Предизвикателството е към всички любители на фотографията и водата. Единственото, което трябва да направи всеки желаещ да участва, е да снима любимия си продукт с марка „Михалково“ с когото и както иска и да публикува снимката на страницата на „Михалково“ във Фейсбук. На случаен принцип ще бъдат избрани десет участника, които ще спечелят рекламни тениски на „Михалково“.

Всеки желаещ може да участва с максимум три снимки, което съответно и ще увеличи шансовете му да е сред печелившите. Играта ще се проведе от днес, 07.05.2014г., до 31.05.2014г. /събота/.  Печелившите ще бъдат изтеглени на 02.06.2014г. /понеделник/. За актуална информация относно играта може да следите на Фейсбук страниците на mediacafe.bg и на минерална вода „Михалково“. Пожелаваме Ви успех!

За минерална вода „Михалково“:

Компания „Михалково” е един от най-старите производители на бутилирана минерална вода в България. Добиването и бутилирането на естествено газирана вода „Михалково“ в село Михалково, община Смолян, започва още през далечната 1956г. Само три са минералните извори в света, чиято вода се доближава по състав, вкус и качества до тази в Михалково: Виши във Франция, Боржоми в Грузия и Фахинген в Германия.

През 2008 г. „Михалково“ пуска на пазара нов продукт – изворна вода „Михалково“. Изворна вода „Михалково“ е водата с най-ниска минерализация на българския пазар и е изключително подходяща за ежедневна употреба от деца и възрастни.

Пет години по-късно, в края на 2013г., „Михалково“, предлага на своите клиенти уникалния си продукт – естествено газирана вода, с три нови вкуса – лимон, касис и праскова. Ароматизирана естествено газирана вода „Михалково“ е 100% натурален продукт.

През 2013г. „Михалково“ създаде и нова марка напитки – „ВИТУ“. „ВИТУ“ е нискокалорична безалкохолна напитка с четири свежи вкуса – ябълка, лимон, портокал и кола с ягода.

Чрез разширеното си портфолио „Михалково“ отговаря на повишеното потребителско търсене на газирана и изворна вода с изключително високи качества. Михалковските води са сертифицирани по ISO 9001:2008 и International Food Standarts (IFS).

За автора

Вашият коментар