Най-красивото дете на света!

Биляна Лазарова е името на българското момиче, което за пореден път доказва, че от нашето по-хубаво няма. Едва на 12 години Биляна показа на света, че на територия от 111 хил. кв. км. са се раждали, раждат се и ще се раждат най-красивите жени на света. Момичето от София пребори по безапекационен начин конкуренцията на международния конкурс за красота за деца, който се проведе в Пунта Аренас, Доминикана. Биляна грабна престижните титли Beauty International 2012 и Beauty World Fashion 2012 в категорията "Подрастващи".
В свободното си време малката красива ученичка се занимава с танци и пеене. Биляна е учи в Националното училище за танцово изкуство в град София. Наскоро тя спечели „Гран при” на Националния конкурс за най-добър детски модел на България и участва в Световния фестивал за красота, таланти и мода.
bilianalazarova_bulgaria
12-годишната красавица успя да покори претенциозното международно жури със своята артистичност и разнообразни таланти. Чаровницата печели отличия и за дете с най-ярък талант и най-красива носия. Конкуренти на Биляна бяха деца от Венецуела, Салвадор, Украйна, Португалия, Пуерто Рико, Доминикана, островите Аруба, Кюрасао и Маргарита.

 

Вашият коментар