11 месечното бебе Марти с тежка диагноза има нужда от подкрепа

Мартина няма и годинка. Тя е едно малко прекрасно ангелче, което обаче има нужда от нашата помощ! Едва на 11 месеца, тя вече е голям боец, като за жалост нейният противник е левкимията. В момента детето се намира в Истанбул, където веднъж вече са й правили трансплантация на костен мозък от нейната сестричка, но скоро след това лекарите разбират, че коварната болест се е завърнала.

В На 16-ти септември от 08:00 до 20:00 часа, пред сградата на Община Пловдив ще се проведе благотворителен базар в подкрепа на бебе Марти. Всеки, който би желал да помогне, може да дойде и да открие нещо за себе си.

"Ние знаем, че всеки от Вас би искал да помогне, но не всеки знае как или има с какво, затова решихме да направим благотворителен базар на 16.09. на центъра на град Пловдив. Там всеки от Вас може да открие по нещо за себе си, което да помогне на малката Марти. Надяваме се да Ви видим там!", споделиха организаторите от Пловдив 

Благородната кампания се осъществява от няколко майки – Христина Христова, Кристина Дошева, Мария Лазарова, Надя Василева, Веселина Габарева, Магдалена Господинова, Диана Таневас подкрепата на дарители, които предоставиха свои нови и запазени дрехи, книги, играчки и ръчно изработени красоти за  ПЪРВИЯТ ФИЗИЧЕСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР в помощ на Марти

  • Датата е 16 септември (неделя)
  • МЯСТОТО е площад Стефан Стамболов, пред фонтана! 

Нека да помогнем на родителите и Марти в борбата с коварната болест

Също така може да посетите страницата във фейсбук, където да намери допълнителна информация за това как може да помогнете!

Дарителска сметка:

  • Първа инвестиционна банка АД
  • IBAN: BG68FINV91501317133190
  • BIC: FINVBGSF
  • Титуляр: Мартина Ангел Петрова

Вашият коментар