32-годишната Ками има нужда от подкрепа, за да се излекува (ВИДЕО)

БГ актьори и певци зоват за помощ във „Фейсбук“ за събиране на средства за лечение на 32-годишната Камелия Добрева от Стара Загора, която страда от остра Т-лимфобластна левкемия.

В кампанията се включиха и "Ангелите на Ники", които ще организират редица кампании в Пловдив в подкрепа на младата жена

Ками е момиче на 32 години. Все още не е сбъднала най-голяма си мечта – да създаде свое семейство и да има дечица. Самата тя никога не е имала сплотено и подкрепящо я семейство в лицето на родителите си! Въпреки всичко тя е борбена, лъчезарна, умна, красива и амбициозна. Но най-вече е човек с чисто и безкрайно добро сърце! 

Няколко дни преди Коледа Ками се събужда с новината, че е болна от Остра Т-лимфобластна левкемия! В момента младата жена е в ремисия и ѝ предстои обстоен преглед в Германия за назначаване на дата за трансплантацията.

Нямаме много време за набиране на средствата, защото трансплантацията трябва да се извърши, докато е в ремисия! Тази сума е непосилна за всеки един от нас поотделно, но вярваме, че заедно ще успеем да я съберем!

Приятелите на Ками са готови да направят всичко възможно, за да видят чаровната усмивка на нейното личице отново! Те са впрегнали всичките си сили, за да ѝ помогнат, защото я искат с тях и сред тях! 

Ками трябва да живее, но това ще стане само ако всички ние се обединим, за да я подкрепим!

"Новината за коварното заболяване Камелия научава броени дни преди миналата Коледа. Тя е диагностицирана в Стара Загора, а след това я местят в болницата по хематология в София", разказа една от приятелките й, ангажирали се с кампанията за събиране на необходимите средства – Надежда Маринова.

"Ние си я приемаме като момиче, защото все още не е сбъднала най-голяма си мечта, да създаде свое семейство и да има дечица. Самата тя никога не е имала сплотено и подкрепящо я семейство в лицето на родителите си! Въпреки всичко тя е борбена, лъчезарна, умна, красива и амбициозна. Но най-вече е човек с чисто и безкрайно добро сърце! Всичките ѝ приятели могат да споделят същото, защото са много и все близки", пиша близките на младата жена.

За операцията са необходими 328 000 евро. Сумата е непосилна за семейството на младата жена. Близките на Ками огранизират благотворителен базар в нейна помощ в социалните мрежи. Предстои обстоен преглед в Германия.

Във Facebook е стартирал Благотворителен базар „Заедно за Камелия”.  

Послание за подкрепа сподели вчера Николай Попов от Пловдив, който се пребори с коварната болест преди известно време:

Всеки, който иска и може да дари сума за лечението на Камелия, може да го направи на банковите сметки:

  • BIC: STSABGSF
  • IBAN EURO: BG93STSA93000026167852
  • IBAN LEVA: BG68STSA93000026167817 

Титуляр – КАМЕЛИЯ ДОБРЕВА ДОБРЕВА
Beneficiary’s name – KAMELIYA DOBREVA DOBREVA
PayPal мейл: kameliq.dobreva@gmail.com

Още информация за Ками и кампанията й може да намерите ТУК

За автора

Вашият коментар