Актьорите на „Мелпомена“ ритат благотворително със Стоичков на бенефиса на Костадин Видолов

Продуцентът на „Вражалец” Светлин Стоилов също ще се присъедини във футболното шоу в чест на Костадин Видолов. Директорът на театър „Мелпомена” Светлин Стоилов е една от звездите в отбора, който ще се изправи срещу ветераните на „Ботев Пловдив” в неделя.  Актьори, тв продуценти, музиканти и политици и спортни звезди от близкото минало ще се включат в благотворителното футболно шоу на стадион „Христо Ботев” на 5 юни.

Преди официалния двубой между отборите на „Ботев” и „Нефтохимик” на стадиона в Пловдив, футболни умения ще покажат популярни лица от екрана, театъра, шоубизнеса и политиката. Под егидата на дамската организация „Зонта клуб-Пловдив на терена ще се изявят три отбора в два приятелски мача.

Първият сблъсък започва точно в 16:00 часа между отбора, селектиран сред представители на шоубизнеса, политиката и журналистиката, и отбора на „Ботев-легенди”. Той ще се продължи едно полувреме от 15 минути. Продуцентът на „Вражалец” Светлин Стоилов, тв продуцентът Евтим Милошев, Петьо Петков-Шайбата /”Комиците”/’, изпълнителят Тома, заместник-кмета на Пловдив Георги Тютюков – са сред имената, които ще се включат в демонстративния мач.

Актьорът Стоилов ще смени театралната сцена със зеления терен месец преди лятното турне на „Вражалец”, чийто старт ще бъде даден именно в Пловдив в средата на юли. Очаква се към отбора на популярните личности да се присъедини и премиерът Бойко Борисов. Второто футболно шоу, което е и прощален мач на легендарния Костадин Видолов, ще срещне „Ботев-ветерани” и България-ветерани”, сред които са звездите Христо Стоичков, Емил Костадинов, Даниел Боримиров, Петър Хубчев.

На официалната церермония, на която ПФК Ботев ще получи и медалите си за първото място, ще присъства за пръв път и президента на клуба Цветан Василев. Той ще бъде награден от феновете на Пловдив с почетен плакет и пожeлания за бързи успехи в следващите години.

Футболистът Aтанас Курдов също ще бъде награден от феновете за най-полезен играч на сезеона по класация на сайта www.botevplovdiv.bg.

В 18.00 започва и официалният мач от последния 38-и кръг на първенството в Югоизточната „В” група между отборите на "Ботев" Пловдив и "Нефтохимик". Билетите за пълната програма на футболния празник са на цена от 4 лева, като половината от приходите ще бъдат използвани от „Зонта клуб” за благотворителни цели под надслов “Подай ръка за футболна мечта”.

Снимки от пролетния благотворителен бал на "Зонта-клуб" с участието на Любомир Нейков

 
Представяме ви и програмата на благотворителното турне на Театрална Формация Мелпомена и "Зонта клуб"
17.06.2011 – 19:00 – Стара Загора

Сградата на Държавна Опера Стара Загора 
За контакти и закупуване на покани:
тел.:+359888260249 – Р.Богданова и +359887360422 – Ив.Михайлова

18.06.2011 – 19:00 – Велико Търново
Музикално-драматичен театър 'Константин Кисимов'
За контакти: касата на театъра

19.06.2011 – 19:00 – Русе
Зала Опера
Билети на касата на операта

24.06.2011 – 19:00 – Плевен
Читалище Съгласие
Билети на касата на читалището
 

За автора

Вашият коментар