КЦМ 2000 Груп зарадва МБАЛ Асеновгрд с голямо дарение

Навръх светлия християнски празник Успение Богородично КЦМ 2000 Груп направи голямо дарение на МБАЛ Асеновград

Българският металургичен холдинг обзаведе 3 големи болнични стаи с модерни регулируеми легла и дюшеци и дари количко-носилка на Първо вътрешно отделение (и кардиология) на стойност 15 хиляди лева. Това е поредното дарение КЦМ 2000 Груп, които не спират да подкрепят десетки културтни, образователни и спортни институции в пловдивския регион и страната. 

"Днешното дарение е насочено към създаване на една чудесна болнична обстановка, доколкото това е възможно. Тези легла дават един съвършено различен облик на болницата и най-важното е разбира се комфорта на болните. За мен е важно да се знае, че ние разбираме къде трябва да бъде и къде са най-големите потребности в нашето общество. Този проект го разработихме с Община Асеновград и просто това отделение съвпадна с предишното дарение. Тук има един чудесен колектив с 5-ма кардиолози, които са достатъчно известни и за нас е чест, че можем да бъдем от полза. Нашата политика е устойчива и в помощ на обществото и това ще продължи, както сме го правили в момента", сподели пред медиите и целия болничен екип инж. Румен Цонев, главен изпълнителен директор на КЦМ 2000 ГРУП. 

МБАЛ Асеновград изрази своята благодарност и признателност към КЦМ 2000 Груп за полученото дарение в присъствието на кмета на Община Асеновград, д-р Емил Караиванов. 

Вашият коментар