Кампания „Спаси живота на детето“ тръгна в Пловдив

За порeдна година полицай Стойчо Яковски със съдействието на Второ Районно Управление и Пътна полиция обявяват конкурс за детска рисунка на тема "Спаси живота на детето". В нея могат да участват ученици от училищата, намиращи се на територията на управлението. Всяко училище може да участва в конкурса с до две рисунки, които да отговарят на следните изисквания:

  • Авторска работа
  • Размер А4, надписани извън полето за рисуване /на гърба/
  • Няма изискване, относно използваната техника и материали

Рисунките трябва да бъдат предадени до 15-ти февруари на полицай Стойчо Яковски /Второ РУ/ул. Волга № 70/. На 26-ти март най-добрите 20 от тях ще бъдат изложени във фоайето на Районното Управление. Тогава ще бъде проведена и официалната церемония, на която всички участници ще получат сертификати и предметни награди, а авторите на трите най-добри рисунки ще бъдат наградени от спонсорите на конкурса МаxEurope

"Нека използваме настоящата кампания да повишим знанията и уменията на учениците, относно безопасното движение в градска среда", споделят организаторите на събитието..

За допълнителна информация за конкурса или уточняване на дати за провеждане на обучения, може да се свържете с координатора на проекта – Стойчо Яковски на тел. 032/932807, 0889/456060 или на място в Районното Управление.

Още за поредицата от кампании през изминалата година може да видите ТУК

Вашият коментар