Лаута отново пълна с детски смях за празника на Тракия (СНИМКИ)

Децата са основната радост на най-младия квартал на Пловдив.

Лаута за пореден път събра най-малките жители на Тракия за Празника на кваратала. Малчуганите скачаха и играха през цялото време с уличните артисти, Биг бенд Пловдив, както и въжения тролей разположен в близост до барбекютата в източната част на парка. За родителите пък имаше специален фермерски пазар и много бира. 

Голямата радост за децата бе екипът на Otherland/"Друга земя". Малки и големи станаха част от въжена линия и средновековни ролеви игри с ръчно изработен инвентар.

След прекрасния концерт на страхотната Едит Унджиян и Биг Бенд Пловдив, микрофонът бе връчен на Стефан Лозанов – Лозето, който направи и Quiz с всички гости на празника на тема на тема "Известни реплики от български филми". За огромно учудване на водещия, се оказа, че децата са най-активни и благодарение на своите родители обраха големите награди на БГ радио.

В началото на празника кметът на "Тракия" Костадин Димитров поздрави всички пловдивчани сподели, че трябва да пазим това, което имаме, защото то е изградено за децата. 

 

Вашият коментар