Най-добрите български IT специалисти на семинар в Пловдив

„Успешният уеб проект” в Пловдив

Най-добрите български IT специалисти се събират в Пловдив на практически насочения семинар Е-Мениджър 3, а пловдивската следа тук е известният SEO специалист Борислав Арапчев. Динамичен, интензивен, интересен, необятен – това е дигиталният свят. Последното определение обаче – необятен – не е валидно за една група хора, които са изцяло в свои води, когато са пред компютъра, в интернет, ровещи в кодовете на сайтовете, в социалните медии, борещи се с панди и пингвини.

Накратко, това са SEO и SEM специалистите, копирайтърите, уеб разработчиците, проджект мениджърите, уеб маркетолозите, гурутата по социални медии и мрежи, (някои от) блогърите. Утре бизнес събитие ще ви запознае с най-изявените български представители на тези „неясни” за обикновения човек професии.
 
Датите са 5 и 6 април 2013 г., мястото е Парк Хотел Пловдив.

За кого е полезен Е-Мениджър 3?

Семинарът в Пловдив Е-Мениджър 3 ще е полезен за хора в различни браншове, професии, интереси, степени и длъжности във фирмата. Това са: собственици на малък и среден бизнес, разработчици и администратори на онлайн магазини, предприемачи, които стартират свой бизнес маркетинг специалисти и бранд мениджъри, SEO специалисти и SEO копирайтъри,ръководители на екипи,продуктови мениджъри и мениджъри по продажбите,университетски преподаватели и студенти.

Информация на e-plovdiv.com

 

За автора

Вашият коментар