Пловдив домакин на благотворителния концерт „Още усмивки за Алекс и Дари“ в понеделник

Традиционният благотворителен концерт на Фондация „Светът на Ерика“ ще се проведе в Пловдив на 15 декември, заедно с Държавна опера – Пловдив. Той ще се състои в Концертна зала на площад „Централен“ от 19 часа.

В събитието, озаглавено „Още усмивки за Алекс и Дари”, ще се включат Ерика Адамс, позната на пловдивската публика от шоуто „Големите надежди” по Нова; Йоан Баков – от бой бандата 4U, която съвсем наскоро избухна на сцената на X Factor; VENETA от „България търси талант”, както и множество други талантливи млади изпълнители и доброволци.

Организаторите са подготвили един приятен коледен концерт, изпълнен с много изненади за най-малките. Във фоайето на залата ще се състои и благотворителен базар с ръчно изработени сувенири.За втора поредна година целта на събитието ще е да събере средства за две борбени деца от Пловдив – Божидара Георгиева (Дари), на 6 години с диагноза ДЦП и Алекс Колев – на 8 години с диагноза Аутизъм.

„Много неща се случиха с двете дечица през изминалата година”, разказва Валентина Адамс, председател на фондацията. „Алекс се научи да плува, а Дари вече претърпя две операции, които ще й помогнат да проходи. Нашето желание е да продължим да подкрепяме семействата им с месечни стипендии, които да помогнат с разходите по рехабилитация на децата, защото те все още имат дълъг път да извървят пред себе си.”

Билетите за концерта са на стойност 8 лева и могат да се закупят от касата на Концертна зала – Пловдив.

Ако нямате възможност да присъствате на събитието, а имате желание да подкрепите каузата, може да го направите и чрез дарителска сметка:

Фондация "Светът на Ерика"

IBAN: BG37 UNCR 7000 1520 9286 55, BIC: UNCRBGSF

Основание: Божидара Георгиева или Алекс Колев

Още информация може да намерите във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/666856136764661/

 

За автора

Вашият коментар