Пловдивска фирма за почистващи препaрати с дарение към детските домове за Великден

Пловдивската фирма доставчик за перилни и почистващи препарати "Уинди 2" направи голямо Великденско дарение на три от Центровете за социално подпомагане на деца, както и дома за възрастни хора „Св. Василий Велики” на Коматевско шосе.

Медикаменти от първа необходимост, като дезинфиктанти, сапуни и почистващи кърпи бяха разпределени и доставени от пловдивското доброволческо формирование 112 на Разпети петък. Перосналите на Дома за възрастни хора, Центърът за настаняване от семеен тип за деца без увреждания на ул. „Лъджене“ и Дома за социално здраве ”Света Петка” бяха изненадани приятно от екипа на Геoрги Влайков от ДФ Пловдив – 112, които са на първа линия от началото на пандемията. Другата седмица доброволците ще зарадват и Дома за деца лишени от родителски грижи "Княгиня Мария – Луиза" с останлата част от дарението. . 

Фирма "Уинди 2" е един от най-големите доставчици на перилни и почистващи препарати за Южна България и основен дистрибутор на HAYAT, EVYAP, POLITRADE, IPEK, GANCHEV, Суордсан, Сектор БГ и много други. 

Mediacafe.bg и ДФ Пловдив – 112 благодарят на целия екип на фирмата за протегната ръка и Ви пожелаваме светли семейн празници. 

Как и къде отиват още даренията към ДФ Пловдив – 112 може да виите ТУК

Информация как да направите дарение към ДФ Пловдив – 112 ТУК

Вашият коментар