Quiz Night Show със специално издание „За нашите деца“ в Пловдив

Помощ в правилния момент може да промени живота на дете

„Фантазия без граници“ – Quiz Night Show и фондация „За нашите деца“ организират благотворителен куиз в подкрепа на каузата на фондация „За нашите деца“

Събитието за знаещите ще се състои на 5-ти март в заведение "Естрея"  с начален час 20:30. 

Интелектуалната битка на добрина ще се проведе в 6 (шест) кръга и допълнително Hit Music Bingo (Музикално бинго). Всички средства събрани от събитието отиват за каузата на фондация „За нашите деца“ . Отборите са без лимит. Входът за играта е минимум 5 лева. 

Повече за Фондация „За Нашите Деца“

Вече 28 години фондация „За Нашите Деца“ работи, за да осигури развитие и щастливо детство за най-уязвимите деца в България.  

В началото на месец март можете по лесен начин да подкрепите каузата на фондация „За Нашите Деца“, докато се забавлявате. Станете участник в благотворителния куиз, организиран от Стефан Лозанов – приятел и съмишленик на фондацията. Всички набрани средства ще бъдат инвестирани в програмата „Семейна подкрепа“ на Центъра за обществена подкрепа на фондация „За Нашите Деца“ в Пловдив. 

Специалистите на центъра подкрепят семейства с малки деца, преминаващи през сериозна криза – финансови затруднения, риск от отпадане на детето от образователната система, зависимост или болест на родителя, увреждане на детето. Екипът ни работи за съхранение на връзката между детето и родителите и помага с експертен съвет и консултации по въпроси, свързани с отглеждането на детето, посредничи пред детски градини, училища, здравни заведения. 

През 2019 г. 104 деца и техните семейства в Пловдив получиха помощ в правилния момент от експертите на фондация „За Нашите Деца“, така че да преодолеят тежката си ситуация и да останат заедно.

Насладете се на една вълнуваща вечер в компанията на други добротворци!

Нека заедно променим съдбите на десетки деца в риск и семействата им в Пловдив!

Бул. „България“ 136
телефон за резервации: 0897 00 57 78

Вашият коментар