Сашо Кадиев открива „Бала на жълтата роза“ в Пловдив

Носителят на ИКАР за 2014-та година Александър Кадиев ще бъде водещ на "Бала на Жълтата роза" в Пловдив, информира се mediacafe.bg седмица преди традиционния благотоворителен бал в града под тепетата. Сашо Кадиев, който вчера сутринта стана баща на женска рожба, ще открие 11-та поредна година на зонтиантките. Специални гости на събитието тази година ще бъдат Дует Ритон и Том Синатра.  

Събраните средства от инициативте на клуба, които включват – покани, базар, томбола и търг са предназначени за стипендии за обучение на момичета в неравностойно положение, които имат амбицията да продължат образованието си във висши учебни заведения.  

За ежегодния търг пловдивчани ще имат възможността да надават за огромна великденска шоколадова скулптура, селекция подбрани вина от био винарна „Загрей”, картина от известен наш художник и книгата „Благородството в мен”, създадена като древен ръкопис, богато илюстрирана с оригинални цени миниатюри. За ценителите на изкуството има подбрана специална колекция картини от известни художници, съпричастни към идеите и проектите на „Зонта – клуб Пловдив”. 

Поканите са на цена 70лева, като всеки пловдивчанин, който желае да прекара една незабравима вечер и в същото време да допринесе за реализиране проекта на „Зонта – клуб Пловдив” , може да се обърне за закупуване на покана към Мариана Обретенова – 0887856547 или Анна Бояджиева – 0894611188.

Проектът на „Зонта клуб – Пловдив” датира от 2005г и е отличен като най-добър проект за издигане статута на жената в дистрикт 30 на Зонта интърнешънъл през 2010 година. Дамите се гордеят със своите стипендианти, завършили успешно  образование, реализирали се професионално, създали свои семейства и поели успешно по своя път. Ефектът надхвърля границите на  индивидуалната  реализация и създава условия за една по-добра обществена среда и една по-добра утрешна България.

Събитието ще се състои на 26-ти март, от 19.00 часа в зала „Бендида” на Новотел – Пловдив и както всяка година е под мотото „Подай ръка, сбъдни мечта”.

СНИМКИ от 2014-та година може да видите ТУК.

СНИМКИ от 2013-та година може да видите ТУК

За автора

Вашият коментар