Сега е моментът да покажем, че Пловдив е едно цяло!

Група младежи организираха кампания в подкрепа на ДФ Пловдив 112, които във време на криза са на първа линия и осигуряват подкрепа, логистика, храна и медикаменти на нуждаещите се в Пловдив и региона. Ние от mediacafe знаем, че сега е моментът да покажем, че Пловдив е едно цяло и да покажем подкрепата си към тези млади хора, които на терен са близо 60 човека. Призоваваме бизнесът, младежките организации и всички граждани да се обединят.

Ето и цялото обръщение от едни млади хора към пловдичани:

“Скъпи приятели,

може би доста от Вас не знаят, но в този тежък за всички момент, когато ние сме вкъщи, Доброволно Формирование “Пловдив 112” са на първа линия и в тези тежки и трудни времена и осигуряват логистика на храна и медикаменти на възрастни и самотни хора в нужда чрез своите доброволци в нашия град. Екипите им доставят храна и лекарства на хора в карантина, на които няма кой да им съдейства.

Освен това те непрестанно оказват помощ и на останалите, които ежедневно са изложени на риск-дежурните полицаи по КПП пунктовете, лекарите в болниците и са в непрестанно сътрудничество с Общината и Щаба към нея. Разбира се нуждаещите се и всичко необходимо за тяхната безопасност се увеличават непрекъснато и заедно с това тези добри хора имат нужда от нашата подкрепа.

Скъпи пловдивчани, знаем че има няколко активни кампании за набиране на средства, които адмирираме, но за съжаление те не могат да обхванат всички заявки и нуждите в цялата страна. Нека за пореден път ние докажем, че сме обединени и ако не с друго, да помогнем на тези добри хора като подкрепим каузата им финансово. Всички набрани финансови средства ще бъдат разпределени целево за нуждите от първа необходимост.

Община Пловдив разчита на тези момичета и момчета. Да облекчим работата им!

Подкрепата, която можем да окажем, разбира се не е само финансова-необходими са: ръкавици, очила, маски, шлемове, предпазни облекла и дезинфекциращи препарати, както и гориво за техните доброволци.

В случай, че искате да се включите като доброволец или сте фирма /бензиностанция/ физическо лице и искате да подпомогнете кампанията по какъвто и да е начин, може да се свържете с тях на лично съобщение на фейсбук страницата им или на тел: 089 547 1787!

Сега е моментът #заедно да покажем, че Пловдив е едно цяло!

Нека от комфорта на дома си да помогнем с каквото можем.

Споделете апела и харесайте страничката им, за да следите всичко, което правят!

Парични дарения можете да направите към следната банкова сметка ( ще обявим и paypal в следващите дни), като на основание задължително пишете “ДАРЕНИЕ -covid19”:

Повече за организация ДФ Пловдив 112 и нейния организатор Георги Влайков може да видите ТУК 

Вашият коментар