Студенти организират Благотворителен концерт за Митко от ПУ

“Клуб на мениджъра” в ПУ “Паисий Хилендарски” организира благотворителен концерт за Митко

На 1 декември от 18:00 ч. в Дом на културата "Борис Христов" ще се състои благотворителен концерт, организиран от "Клуба на мениджъра" към Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Поканата им към Вас е лична и дава надежда!

Ето как звучи тя:
 
Здравейте, приятели!

Ние, членовете на „Клуба на мениджъра” към Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”, се обръщаме към Вас с призив – да помогнем на едно младо и лъчезарно момче да живее!

Ще ви разкажем за Митко!

Димитър Щилиянов е на 20 години от град Сливен. През май 2018 г. е диагностициран със Сарком на Юинг, който е засегнал гръдната кост, момчето минава операции, редица химио и имунотерапии, в началото на тази година постига РЕМИСИЯ.

Щастието не продължава дълго… През юли ракът се завръща, този път в гръбначния стълб и се развива бързо!

И този ад за Димитър започва отначало, но благодарение на адекватната реакция на лекарите в Пловдив, Митко е стабилизиран, бавно започва отново да мечтае и да се усмихва. Отново с помощта на лекуващия лекар в Пловдив, откриват клиника във Виена – Австрия, където обещават иновативно лечение с много добра прогноза. Но средствата за това лечение са непосилни за семейството, а лечението е силно необходимо на това момче, за да се радва на живота.
По този повод „Клуба на мениджъра“ организира благотворителен концерт, който ще се състои на 01.12.2019г. от 18:00ч. в Дом на културата "Борис Христов", гр. Пловдив.

Билетите са на цена 10 лв., могат да бъдат закупени на място или от нас, като позвъните на телефон: 0885138121.

Обещаваме да бъде интересно, в програмата ще се включат много талантливи студенти на Пловдивски университет “Паисий Хилендарски” и други позитивни хора и ансамбли.

Ще се радваме да бъдете с нас и заедно и да подкрепим една кауза, която си заслужава!

Нека върнем мечтите на Димитър и семейството му!

Нека бъдем НАДЕЖДА ЗА ДИМИТЪР!

За автора

Вашият коментар