Учениците от СУ „Паисий Хилендарски“ черпят вдъхновение от добрите и успешни хора

"Това, което ни вдъхновява са хората, отнасящи се с добрина един към друг и тези, които следват целите и сбъдват мечтите си.“  – Това споделиха днес учениците от 11 и 12 клас на СУ „Паисий Хилендарски“ с екипа на Пловдивски Културен Институт в първата от поредицата срещи с пловдивските ученици в рамките на Проекта Седмица на Вдъхновението – Week of Inspiration`2017.

Младежите отбелязаха още, че черпят вдъхновение от музиката, изкуството и приятелите си, мотивират се от амбицията и оптимизма, които виждат в очите на своите връстници, от личния пример и от възможността да надграждат своите идеи и цели по пътя към промяната.

Подкрепата на семейството е това, за което се чувстват най-благодарни в живота си, а след 5 години младежите от СУ „Паисий Хилендарски“ мечтаят да са успешно реализирани студенти, предприемачи, лекари, адвокати и хора на изкуството.

В утрешния ден (14 ноември) екипът на Пловдивски Културен Институт гостува на ЕГ „Иван Вазов“, където гост лектор ще бъде Калина Гаева– хореограф и ръководител на Първото и най-голямо училище по хип-хоп танци The Center. Тя ще сподели с ученици от ЕГ „Иван Вазов“ за вдъхновението да танцуваш и подкрепяш.

 

За автора

Вашият коментар