Вероника Магова спечели безплатно нормално раждане в АГ болница „Селена“

Вероника Енрике Алберто Магова се казва победителката от съвместната томбола на УСБАЛАГ „Селена“ и Списание „Моето дете“, провела се в началото на месеца. Тя печели напълно безплатно нормално раждане в АГ болница „Селена“.

Вероника е на 21 години, в 24 г.с. и очаква момиченце. Баща ѝ е от Куба, но тя е израснала тук в България. Със съпруга ѝ живеят в с. Маноле, където ще отгледат своето дете. Все още не са избрали екип от лекари за раждането, но бъдещата майка следи бременността си при д-р Даниел Ставрев, с когото ще вземат решението за това заедно.

За наградата Вероника казва: „Видях томболата във Facebook и реших да участвам. Съпругът ми беше много скептичен и постоянно ми повтаряше, че шансът е много малък и че няма да спечелим… Като изтеглиха моето име обаче, той беше по-развълнуван и от мен. Наградата е наистина страхотна, още не можем да повярваме, че спечелихме.“

Томболата се проведе по време на отворената лекция на тема „Раждане – подготовка за раждане. Естествено или секцио“, водена от д-р Красимира Чалова – част от екипа от акушер-гинеколози на болницата. Събитието беше част от програмата на Училище за родители „Моето дете“ и даде възможност на присъстващите да дискутират и получат отговори на всички въпроси, свързани с бременността и раждането, които ги вълнуват.

От болницата съобщават за много предстоящи подобни инициативи и томболи. Следете тяхната Facebook страница тук, за да не изпуснете някоя от тях.

За автора

Вашият коментар