Любов Киров пее благотворително за децата на Пловдив на Античния (СНИМКИ)

Благотворителен концерт с участието на Любо Киров, 4Magic, Марги Хранова, Art Voice Centrе и Биг Бенд Пловдив ще се състои на 2 септември в Пловдив

Арт Войс Център и 4 Magic организират концерт под надслов ЗАЕДНО на 2 септември (неделя) от 20:00 ч. на Античния театър в Пловдив. С децата ще пеят и Маргарита Хранова, Любо Киров и музикантите от Биг Бенд Пловдив. Основните участници – младите звезди от 4 Magic Елия, Никол, Валентина и Елеонора, са възпитаници на музикалния център и станаха безапелативен победител в известния музикален телевизионен формат X Factor през декември миналата година.

Кампанията набира средства за довършване на ремонта на сградата за репетиции на възпитаниците на известната пловдивска школа Арт Войс център, която от няколко години създава изключителни млади музикални дарования.

Пловдивските деца-таланти са спечелили с лекота многобройни конкурси и надпревари както в страната, така и в чужбина. В момента над 70 деца се обучават в Арт Войс Център. Сградата, предоставена им от Община Пловдив, е била пустеещ обект повече от 6 години и е в плачевно състояние, което налага тежкия ремонт, за да може тя да се превърне от запустяла барака в модерно и уютно място за репетиции и концерти.

Билети за концерта се продават в Туристическия информационен център на пл. Римски стадион, касата на МаскАрт в ДК „Борис Христов“ и във всички други обекти от мрежата на www.eventim.bg

За автора

Вашият коментар