Парти с гранати на Руския пазар след отмяната на зарята

Часове след благата вест, че община Пловдив е отменила празничната заря в новогодишната нощ, в меката на оригиналните стоки се завихри луд купон с миниумки, пиратки, димки и самоделни гранати.

Щастливи търговци превъзбудено коментираха, че най-накрая нелепите светлини, съскащи в рамките на минута, няма да прекъсват няколкочасовата бомбардировка, озвучаваща деликатно града и околията.

„Разгеле! Усетиха се, че така само развалят симфонията. Котките и кучетата тъкмо си настроят пеленгаторите на нашите честоти и изведнъж „фшшшъъъът“ – зарята ги стресне. Прави са от „четири лапи“ и ние ги подкрепяме. Ако не бяха настояли за тази човещина, като нищо можеха да останат с три.“

Природозащитни организации от цялата страна също похвалиха инициативата и призоваха към още по-смислени цели през новата 2022 година, като издаване на винетки за прииждащите на пролет щъркели и чипиране на дъждовните червеи за следене на популацията им.    

ВАЖНОРубриката „Криво огледало“ е хумористична и цели да накара читателите ни да се усмихнат. Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват „Криво огледало“, защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Вашият коментар