Спектакълът „Прераждане“ ни отвежда в света на любовта

Мюзикхолен театър Пловдив ни кани на спектакъла „Прераждане“, който ще се състои на 9-ти януари от 16:00 и 19:30 часа в Дом на културата „Борис Христов“.

„Прераждане“ е танцово-театрален, мултимедиен шоу спектакъл за любовта между амазонка и римлянин, които се прераждат през вековете в опит да изживеят живота си заедно. Очаква ни зрелищно представление с над 30 участника, 17 танца, динамична хореография и осветление. За уникалното Ви преживяване екипът използва внушителен LED екран и мултимедийно въздействие, създаващо впечатление за „жив“ филм.

„Прераждане“ е със специалното участие на Диан Райчев, Гергана Райчева, Василена Караманлиева, Стефан Лозанов, Васил Караманлиев. Хореографията е дело на Николай Серафимов, режисурата е на Васил Караманлиев.

Специална комисия ще наблюдава спектакъла с цел да го номинира за награда „Икар“, което организаторите отчитат като голям успех както за себе си, така и за град Пловдив.

Мюзикхолен театър Пловдив съществува от 1993 г. и има зад гърба си участия в много собствени и чужди спектакли. Номиниран е 4 пъти за Награда „Пловдив“, която спечелва през 2006г. Малките танцьори, участващи в Мюзикхолен театър са носители на престижни награди от танцови национални конкурси. В танцовата школа малки и големи придобиват умения по класически, съвременен и джаз танц, танцово шоу и други.

Билети можете да намерите във всички билетни каси на Ивентим – пред Община Пловдив, в Туристически информационен център ул. „Райко Даскалов“1 (пл. Римски стадион), касата на Античен театър и касата на Дом на културата „Борис Христов“.

Вашият коментар