Медиакафе награждава най-добрия филм на 26-ти в Дома на киното

Конкурсът на младежкия портал Mediacafe.bg по повод 5-та годишнина на сайта, който се проведе с партньорството на АМТИИ, приключи

Общо 40 филма бяха изпратени на мейла за безкрайната тема – УЛИЦАТА. Зад ъгъла", каквато бе темата състезанието. Участниците са цяла България, а това да сравним гледните точки на момчета и момичета от различни краища на страната е още една равносметка за всички нас. Изключително сме изненадани от подхода и идеите на участниците и определено ще ни бъде доста трудно да изберем най-добрия филм сред тях. Но това го оставяме на компетентното жури, които ще имат тази не лека задача.  

Наградният фонд от 1000 лева ще бъде разделен пропорционално, съответно 500 лева за 1-во място, 300 за 2-ро и 200 за 3-то място. Ще дадем специално награди на студент (ваучери за Photopavilion) и ученик (колело), а същото ще направи и публиката на място след края на прожекцията на 10-те най-добри филми класирали се за финалния кръг (ваучери и почивка за двама в хотел Тракия).

Наградите са осигурени от

Началото на прожекцията започва в 17;30 часа na 26-ти ноември /четвъртък/ в Дома на киното в Пловдив, а малко след 19:00 часа ще обявим победителите конкурса. Очакваме ви!

Вашият коментар